Bättre arbetsmiljö

Vårt arbete med möbler och snickrande innebär att det alltid finns en massa trädamm i luften, och att den blir väldigt torr. Det är lite av en arbetsmiljöfara, vilket vi är medvetna om, men oundvikligt vad gäller vår typ av verksamhet. Det bästa vi kan göra är att minimera riskerna och försöka hålla vår inomhusmiljö så hälsosam som möjligt, vilket vi också försöker göra på alla sätt och vis. Arbetsskador är inte bra, och de förekommer ju på många olika vis, varav några av de värsta är de långsiktiga. De där som inte händer plötsligt utan utvecklas under många års arbete, där det inte alltid är möjligt att säga NÄR det hände, men där man i alla fall kan säga vad det var som orsakade det. Problem med lungor och andning är en sådan, och det är alltså det vi talar om här.

Förbättrad luftkonditionering
Vi har därför anlitat ett företag för att förbättra vår luftkonditionering. Det är ett företag som i första hand är specialiserat på kylteknik, men som också kan det där med luftkonditionering väldigt bra, Kylteknik i Kalmar. Vi har hört en hel del gott om dem från diverse kollegor i branschen, och de känns som ett bra och seriöst företag. De har också ett genuint miljötänk, vilket vi sätter värde på. Vi vill i huvudsak anlita företag som är allvarliga när det gäller det där med miljön; en viktig fråga för oss. Självklart är det absolut viktigaste att de kan göra ett bra jobb, men vad gäller den saken så oroar vi oss inte alls, utan litar på dem.

Allt annat flyter på
I övrigt så flyter saker och ting på som de ska, eller kanske till och med bättre än så. Vi får in uppdrag så att vi har att göra konstant, och funderar på om det kanske är dags att expandera lite ytterligare. Som det är nu skulle vi nog behöva ett par extra händer, men vi väntar nog lite, för att se om det fortsätter i samma stil eller inte, och för att bygga upp ett litet reservkapital – att fixa till luftkonditioneringen kommer ju att kosta en del, och det är nog den enda större investering vi kan göra det närmaste halvåret.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *