En vanlig dag på jobbet

Egentligen har vi inga vanliga dagar här på Hantverkargruppen, för alla dagar ser olika ut. Alla uppdrag är unika, och även om vi har vissa uppgifter som återkommer från dag till dag, till exempel tillverkningen av våra egna möbler, så vet man aldrig vilka kunduppdrag som kommer att komma in. Vi får i snitt ett nytt uppdrag om dagen, och det kan vara allt från stora och omfattande arbeten till små lagningar eller justeringar. Det gör förstås att alla uppdrag tar olika lång tid, men vi tar oss an alla utmaningar med samma entusiasm.

Eftersom vi är fyra stycken som har olika specialområden är det ofta lätt att ge rätt jobb till person, men när det är mycket att göra får vi hjälpas åt. Det fina med arbetet är att vi oftast inte har någon deadline. Att tillverka eller reparera en möbel måste få ta den tid det tar för att resultatet ska bli bra. Vi lägger stor vikt vid bra hantverk och god kvalitet, och vi gör aldrig något halvdant. Visst händer det ibland att en kund vill ha en möbel klar till ett visst datum, och då gör vi allt vi kan för att möta önskemålet – även om det kräver lite övertid för oss.

En annan sak som gör att den ena dagen aldrig är den andra lik är att vi arbetar med så många olika typer av möbler. Vissa dagar får man arbeta med fåtöljer, och ibland är det sängar för hela slanten som gäller. Ofta arbetar vi förstås på flera olika uppdrag samtidigt, och man ser möbler var man än tittar. Har vi många stora möbler inne samtidigt kan det bli lite trångt, men vi är uppfinningsrika. Det roligaste med arbetet, oavsett vilken möbel det gäller, är förstås kontakten med kunderna. När vi har nöjda kunder har vi utfört vårt uppdrag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *