Något annat än trä

Vi arbetar mestadels med trä och träprodukter, men när tillfälle ges så är vi gärna öppna för arbete med andra material som vi tycker mycket om. Det kan ibland bli lite enahanda att bara syssla med möbler i trä och andra material, så när kunder uttrycker ett behov så kan vi även svara på det. Det gäller framför allt när det kommer till golv, för det är inte alltid som golv helt och hållet ska bestå av trä, utan att det ska också finnas en annan komponent. Vi pratar här om klinkers.

klinkersKlinkers är ett material som är extremt hållbart, vilket gör att det passar utmärkt på ytor som utsätts för hårda prövningar, så som badrum, kök eller entréer. Det fina med klinkers är också att det är lätt att ta hand om det när det väl sitter på plats. Det är ingen match alls att göra rent det och det håller i många, många år. När vi har fått uppdrag där det handlar om att lägga nytt golv (ja, vi gör som sagt mer än enbart möbler) så är det många som just uttrycker ett önskemål om detta stengolv.

Då brukar vi ordna det, eftersom att det är så enkelt att beställa hem klinkers från Kakelgallerian. De fixar med snabba och säkra transporter, vilket uppskattas av både oss och våra kunder eftersom att arbetet vi utför kan göras snabbt och effektivt. Så är du ute efter någon mer än enbart möbelbygge så är det bara att fråga oss, vi fixar golv med klinkers också vid önskemål.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *