Öppet hus!

Vi är väldigt stolta över alla möbler vi bygger, men de som vi själva designat har förstås en speciell plats i våra hjärtan. Vi har några återkommande modeller som vi tillverkar, bland annat sängar och soffor. Det är möbler som visat sig bli populära bland kunder, och våra kunder är förstås den bästa måttstocken vi har när det kommer till att bedöma vilka möbler vi ska erbjuda. Nu har vi en nyhet som vi hoppas kommer att bli en lika stor fullträff som våra andra möbler har blivit.

Nyheten är ett sängbord av ek, vackert snidat med många fina detaljer. Det är speciellt framtaget för att matcha en säng ur vår produktion, men det passar förstås bra med många olika sängar eftersom det inte tillhör någon speciell stil utan är tidlöst och stilrent. Sängbordet är tillverkat med det bästa hantverket, och det håller mycket god kvalitet. För att fira lanseringen av vårt nya sängbord kommer vi att ha öppet hus på onsdag nästa vecka då vi erbjuder alla kunder att komma in bakom kulisserna och se hur vi arbetar.

Vi erbjuder också 10 % rabatt på vårt nya sängbord, och beställer man samtidigt den matchande sängen får man otroliga 30 % rabatt på hela köpet! Dessutom bjuder vi på fika och har också en del andra spännande erbjudanden till våra kunder. Ta chansen att komma till oss på Hantverkargruppen för att titta, klämma och känna på våra möbler, se hur vi arbetar och ta del av våra fina erbjudanden. Varmt välkomna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *