Renovera badrummet till extrapris

När vi ska genomföra renoveringar i våra hem är det viktigt att det sker med en ekonomisk kalkyl som håller. Det är med andra ord viktigt att på förhand göra klart för sig själv hur mycket man har råd att lägga ut på renoveringen, och faktiskt hålla sig till budgeten. Det är ett riktigt tråkigt arbete att göra, att sitta och räkna på varenda siffra innan jobbet drar igång, men ju mer noggrann man är i sina beräkningar, desto bättre kommer det att kännas under arbetets gång.

Troligt är att du kanske använder dig av hantverkare till de mer avancerade delarna av badrummet. Faktum är att du måste göra det, för att våtsäkra ett badrum kan du inte göra själv, det måste göras av en licensierad hantverkare på just det området. Men sen, när allt är klart till grunden och det enbart är inredningen kvar, är det din tur att skina. Det handlar om att välja inredning och detaljer i badrummet som gör att det blir som du vill ha det.

bygghemmaDet är ofta också här som du kan spara pengar. Övriga arbeten har sitt pris, och det är svårt att försöka förhandla ned dem utan att äventyra säkerheten i badrummet. Men inredningen är ditt val, och dessutom något du kan installera själv. Just nu är det exempelvis höstkampanj på Hafa på Bygghemma, plasten vigd till dem som tagit på sig uppgiften att göra det mesta av inredningsarbetet helt själva. Bygghemma har mycket att erbjuda och det är minst sagt ett eldorado för hemmafixaren.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *