Sköna och personliga sängar

Vårt arbete med att bygga egna möbler handlar inte bara om att bygga dem från grunden. Vi har vår egen produktion där vi bygger från grunden, men vi ägnar oss även åt att bygga om nya möbler för att sälja. En sådan sak är sängar, och vi köper ofta in riktigt billiga med samtidigt högkvalitativa sängar från Trademax och ger dem en personlig touch. Vi kan självklart inte ta åt oss äran för själva sängarna, men vi fungerar lite som en mellanhand för de som söker den typen av säng men vill ha något mer personligt.

Just kvalitet är något vi aldrig tummar på, och därför köper vi heller inte in möbler där vi inte kan garantera kvaliteten. Trademax är kvalitet, och därför vet vi att vi kan ta en grund och en bas därifrån och sedan bygga vidare på det. Det gör bland annat att sängarna blir billigare än om vi hade fått stå för hela tillverkningen, och det vill vi gärna kunna erbjuda våra kunder. När det gäller sängar brukar vi ofta ge dem ett nytt utseende genom att till exempel klä dem i ett nytt tyg eller ge dem en ny färg. Vad vi gör beror helt på vilken typ av säng det är.

Det gäller förstås inte bara sängar utan även andra möbler, men vi måste också utgå från efterfrågan, och en unik säng är något som står på mångas önskelista. Man vill ha det där lilla extra som gör hemmet personligare, och det är precis det vi vill kunna erbjuda.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *