Uppdrag: Sänggavel

Det är alltid lika roligt att få specialbeställningar från kunder. I veckan fick vi in ett uppdrag där en kund ville att vi skulle tillverka en sänggavel som skulle matcha en väldigt vacker antik säng. När man får sådana jobb får man verkligen chans att använda sin kreativa sida, och man får gnugga geniknölarna för att komma på en design som passar in och förstärker den befintliga möbeln. När det gäller antika möbler måste vara extra noga med att göra något som inte stjäl uppmärksamheten från det vackra som redan finns. Sänggaveln i det här fallet ska smälta in, inte ser för ny ut och utgöra ett bra komplement till sängen.

Tillsammans med kunden bestämde vi oss för att tillverka en stoppad sänggavel. En sänggavel av tyg får ofta sängar att kännas mjukare, och det är ju precis så man vill ha det i ett sovrum. Kunden hade också ett till önskemål, och det var att sänggaveln skulle passa ihop med två vackra sängbord som inte var av samma stil som sängen. Utmaningen för oss blev därför att med en sänggavel binda ihop dessa möbler på ett naturligt sätt och få sovrumsinredningen att bli en enhet.

Vår sänggavelsguru Lasse tog sig an uppdraget med största entusiasm och resultatet blev en otroligt vacker stoppad sänggavel som skulle passa en kunglighet. Med en perfekt mjukhet fick den bästa möjliga komfort, och valet av tyg gav verkligen den antika sängen en ny lyster. Vi fick nöjet att se vårt konstverk på plats då vi hjälpte kunden att frakta hem sänggaveln och fästa den på sängen. Tillsammans med de vackra sängborden blev det en helt ny känsla in sovrummet, och kunden var mer än nöjd!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *