Utrustning som gör jobbet enklare

När man arbetar med sådant som vi arbetar med är det många gånger viktigt att veta hur olika områden är påverkade av värme. Det vi är ute efter är att få en så jämn värmespridning som möjligt, för skulle den vara väldigt skiftande i ett område så är det något som är fel, vilket i sin tur kan leda till en hel del problem. Efter att vi köpte oss en värmekamera från Swema.se så har vi utvecklat arbetsformen, och kan därmed bygga säkrare och bättre.

Det vi framför allt använder det för är att upptäcka brister i olika isoleringar. Genom att ta bilder på det isolerade området kan vi snabbt få reda på vilket område som är mest utsatt. Det gör i sin tur att isoleringen kan göras på bättre sätt, vilket i sin tur är väldigt positivt för husägaren eftersom att en jämn och tät isolering kommer att spara personen en hel del pengar.

Det är väldigt trevligt att ett sådant litet verktyg kan ha så stor effekt på vårt arbete. Saken är den att vi har blivit betydligt mycket mer professionella i vårt arbete, och kan ger våra kunder ett mervärde som tidigare var svårt att få till. Genom vår värmekamera blir det ett allt mer grundligt arbete, och vi använder den i flera olika lägen, inte enbart vi isolering. Det gör att vi lätt kan märka värmemönster och på så sätt göra något åt dem. Vi har lärt oss väldigt mycket genom att använda oss av värmekameran och det är numera ett givet verktyg i vårt arbete.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *