Utvidgning av lokalerna

Det går rätt så bra för oss nu, även om vi inte blir feta på det vi gör. Målet för vår verksamhet är ju inte heller i första hand att bli rika, även om vi givetvis vill att verksamheten ska gå runt och lite till. Att ha tillgångar att ta av under de tider då det går dåligt är viktigt, och det har vi nu. Faktiskt så pass att vi funderar på att expandera och förbättra våra arbetslokaler. Det börjar bli lite trångt, samtidigt som lokalerna nog inte riktigt är i så pass bra skick som de borde vara. Det är också en investering som vi är säkra på kommer att löna sig. Vi skulle kunna ta in fler personer, intresset och efterfrågan finns. Men vi har helt enkelt inte plats!

Experter utifrån
Det första vi ska göra är dock att anlita en konsult inom miljö, för att utreda våra lokaler ordentligt och hur en eventuell utbyggnad skulle kunna utföras på bästa sätt. Vi är nämligen ytterst osäkra på förutsättningarna där. I värsta fall är det så att vi helt enkelt inte kan utvidga. Men det tror vi inte, snarare blir det så att vi inte riktigt kan utvidga i den riktning vi vill, vilket är ett mycket överkomligt problem. Men vi väntar med att fatta några beslut gällande renovering och utbyggnad tills miljökonsulten är klar med sitt jobb. Något fuskbygge på dålig grund vill vi inte ha, och ej heller lokaler som är direkt miljöfarliga.

Det är det som kommer att bli sommarens stora projekt för oss, och vi kommer antagligen att stänga ner verksamheten nästan helt en månad i sommar, när arbetet utförs. Att komma tillbaka efter semester och se vad som skett kommer att bli väldigt spännande, och om det blir klart att vi bygger ut kommer vi också att få minst två nya medarbetare, som flera gånger sökt sig till oss men som vi tyvärr måste tackat nej till på grund av vår platsbrist.

Ja, det var allt för den här gången! Ha nu alla en riktigt fin sommar, med mycket bad, fester, grillande eller vad än det är ni själva tycker är roligt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *