Vad vi gör

Vi på Hantverkargruppen bygger egna möbler av äkta kvalitet. Här hittar du möbler som är gjorda för att hålla i flera generationer, tillverkade med hjärta, själ och kunskap. Möbler som är tidlösa och passar lika bra in i en sekelskiftesvilla som i den modernaste lägenheten. Vårt motto är äkta hantverk och god kvalitet, och det är något som finns med i alla steg när vi tillverkar våra möbler. Vi bygger sängar, soffor, köksbord och mycket mer.

Hos oss hittar du inga lösa skruvar eller platta paket. Vi bygger helt unika möbler som man inte finner någon annanstans. Vi arbetar i olika material och har alltid en tanke bakom varje detalj. För oss är det lika viktigt att möbeln fyller sin funktion som att den är enastående vacker, och vi kompromissar aldrig när det gäller komfort. Söker du en unik möbel av god kvalitet som tillverkats genom äkta hantverk är du varmt välkommen till oss!

Kunduppdrag

Hos Hantverkargruppen har du möjlighet att specialbeställa möbler helt efter dina egna önskemål. Vi tar oss an olika typer av uppdrag, och tillsammans med dig går vi igenom tankar och idéer för att få en bild av vad som önskas. Du kan välja mellan olika typer av material, färger och mönster, helt efter eget tycke och smak, och vi har en stor variation att välja bland.

Det är bara fantasin som sätter gränser när du beställer en specialtillverkad möbel hos oss, och vi är vana att arbeta i en mängd olika stilar och med olika metoder. Vi kan göra allt från en hel soffa till en unik sänggavel eller en liten pall. Det kan bli precis så mycket – eller lite – som du vill. Alla uppdrag är unika, och vi sätter alltid dig som kund i fokus. Vi är inte nöjda förrän du är det! Välkommen till oss med dina tankar, idéer och drömmar.

Renovering och reparation

Om du har en möbel som är trasig eller som behöver lite omvårdnad för att återfå sin forna glans är du varmt välkommen till Hantverkargruppen. Vi renoverar och reparerar alla typer av möbler, från en trasig säng till en fåtölj som behöver ett nytt tyg.

Har du ett önskemål eller ett problem så hjälper vi dig att lösa det så att din möbel kan fortsätta att tjäna sitt syfte – oavsett om du vill att den ska se ut som den en gång gjorde eller om du vill att den ska få ett helt nytt utseende.