Vi har snickrat bar

En av fördelarna med att vara hantverkare framkommer med all önskvärd tydlighet när man ska renovera någonting hemma. Vi vet att det inte alltid är så billigt att anlita våra tjänster, och det är då en besparing som vi kan göra – utan att behöva tumma det minsta på kvalitetskraven. Så här tänkte vi tala lite om det. Först då en liten fråga: hur många av er har en alldeles egen bardisk hemma? Kanske inte så vanligt. Det är nog ingenting som man hittar i de flesta svenska hem.

Men av någon anledning bestämde sig Erik, som ju i grunden är snickare, att han ville ha ett och satte igång och byggde och höll på under sommaren. Han tog också en del hjälp av oss andra här på Hantverkargruppen, speciellt Ingvar, och vi ställde upp utan att ta betalt för det. Vi är ju trots allt kompisar, och det är ju kul att hjälpa sina kompisar. Eller hur? Det hela gick både snabbt och enkelt och resultatet blev riktigt fantastiskt. Erik har nu ett barbord (med tillhörande barskåp förstås) hemma, och vi har invigt det alla på jobbet tillsammans. Riktigt trevligt, och mer än en av oss funderar allvarligt på att skaffa sig ett själva. Men vi får se hur det blir med den saken. Det är lätt att säga att man ska skaffa något, och svårare att göra det. Heder till Erik som gjorde slag i saken.

Barstolarna tillverkade vi dock inte själva, utan dem köpte Erik in från Chilli.se och han gjorde ett väldigt bra val tycker vi, barstolen Cyrus i svart som kostade en hel del men definitivt var värd priset. Riktigt snygga barstolar som dessutom lyckas med att vara bekväma, vilket ju inte alltid är fallet.

Detta var en av de större sakerna som vi gjorde under semestern och vi är väldigt nöjda. Vi lärde oss alla mycket när vy byggde baren, lärdomar som kommer att komma våra framtida kunder till nytta. Och dessutom var det ju trevligt att göra någonting alla tillsammans utanför jobbet, bygga och inte minst då inviga en bar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *