Vi vill ha fler talanger på verkstaden!

I takt med att företaget växer och beställningarna blir allt fler betyder det att vi kommer att behöva utöka vår personalstyrka. I dagsläget är vi som sagt fyra stycken heltidsanställda på företaget och vi har fullt upp från morgon till kväll för att kunna bli klara med allt det som efterfrågas av oss. Det som är väldigt roligt är att vi har tagit in två stycken praktikanter från det lokala gymnasiet, som läser på byggprogrammet. När de kom hit fick de syssla med sådant som de inte riktigt var vana med, här går det än mer ut på att ha ett öga för detaljer och kunna se skönheten i det lilla.

De två har verkligen visat att de har talang och kunskap kring trä och samtidigt har de snabbt anammat den företagsmentalitet som vi har. På bara några veckor kändes de som givna delar av företaget och det fick oss än mer att inse att extra bemanning kommer att bli en nödvändighet mycket snart, inte minst med tanke på hur mycket dessa praktikanter faktiskt har förbättrat arbetssituationen för oss alla.

Det vi tänker är att vi gärna vill ha in unga människor, människor som kanske inte ännu kommit in på arbetsmarknaden. Vi tycker att det är viktigt att anställa unga, även om det är så att unga snickare inte direkt kanske växer på träd. Därför vill vi ta ytterligare steg och kan faktiskt tänka oss att anställa någon på praktik genom arbetsförmedlingen för att sedan övergå till en fast anställning här hos oss. Vi ser unga människor som modellera, som man kan forma och utveckla efter behov, som samtidigt kan ta egna beslut och ansvar. Att ge en ung människa den här chansen är ett framgångsrecept tror vi och med tanke på att vi erbjuder en fast anställning om allt fungerar som det ska under praktiken så har vi förhoppningsvis en tacksam och lojal medarbetare i många år framöver! Om du, tjej eller kille, känner igen dig i denna killes passion för trä och möbler, vill vi gärna att du hör av dig till oss!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *